Race for a Change- loppet som gör skillnad

 

Vi är några entusiaster som har bestämt oss för att kavla upp ärmarna och försöka bidra till andra som inte är lika privilegierade som vi.Vi mår bra av att hjälpa till och vårt engagemang sker på fritiden och helt utan ersättning. Tillsammans med dig som deltar kan vi göra en skillnad!

Att springa och jogga har närmast blivit en folkrörelse de senaste åren och det dyker upp alltfler längre och tuffare lopp. För många lopp betalar du dyrt för ett startnummer och vinsten går direkt till kommersiella intressen. Vår idé med Race for a Change är att samtidigt som du upplever adrenalinruschen när du kommer i mål har du gjort en insats och sprungit för en god sak. Alla kan vara med och springa eller gå i Race for a Change.

Race for a Change ser till att hela anmälningsavgiften till loppet på 300 kr oavkortat går till att människor någonstans i världen får en väsentlig förbättring av sina levnadsvillkor.

Du är välkommen att ta kontakt med oss genom att maila till info@raceforachange.se

 

Dagen-före-planering Pia, Petra och Lena förbereder Pia mäter upp Utmärkning av banan Glada funktionärer Alla ville hjälpa till